Min bakgrund & mission


Jag lärde mig tidigt i livet hur det är att må dåligt. Redan som 11åring var jag deprimerad och tonåren präglades av ångest, mörka tankar och destruktivitet. Jag var i ständig kontakt med mitt inre och funderade mycket kring dess betydelse. Jag visste att mina känslor ville mig något, men jag hade ingen att bolla med och inga verktyg till självhjälp. Det var ett krig mot verkligheten som jag inte tyckte att jag passade in i och ett krig inombords mot alla känslor som jag beskyllde för att jag inte passade in.


Med åldern kom friheten att välja något annat och jag valde att lära känna mig själv, förstå mig själv, läka mig själv och älska mig själv. Det finns inget jag är så tacksam över som det fulla ansvaret över mig själv, för det är nyckeln till frihet. Som barn har vi inte möjligheten att välja vilka som omger oss, vad som händer oss eller hur vi ska hantera vår inre och yttre värld, men som vuxna har vi det, frågan är bara hur. Bara för att vi blir vuxna betyder det inte att vi har den kunskap, förståelse eller de verktyg som behövs för att navigera och välja det som är bäst för oss.


Därför utbildade jag mig till terapeut som grund och fortsätter hela tiden att förkovra mig i vår inre värld, genom kurser, böcker, möten med andra och egen terapi och handledning. Min mission i livet är vara den där stöttepelaren som jag själv hade behövt, den som delar och guidar, för att fler ska hitta vägen till välmående.


Jag guidar dig som vill bli fri från känslor som oro, sorg, bitterhet, meningslöshet, ångest, ilska, svartsjuka, hopplöshet, skam, ledsenhet, tomhet, irritation eller rädsla.


Med din vilja och min kunskap kan vi tillsammans ta stegen som leder till ett liv med inre fred och självkärlek.


     Mina utbildningar:

  • Samtalsterapeut
  • Par/relationsterapeut
  • NLP-coach
  • Hypnoterapeut